top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıİlknur Azizoğlu

ÇOK ÖNEMLİ ZAMANLARDAN GEÇİYORUZ MARS URANUS KARŞITLIĞINDA BİR AKREP YENİAY'I!


İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu Gidiyor. Joe Biden'ın sağlığı kötüye gidecek. İsrail ve Filistin haricinde Yemen, Lübnan, Ürdün ve Mısır konuşulacak


13 Kasım 2023'te Akrep Burcundaki

Yeni Ay, Ankara saatiyle 12:27de gerçekleşecek. Beklenmedik ani durumlarla ilgili olan Uranüs ile Mars aynı hizada. Nükleer ve askeri anlamda beklenmedik olana maruz kalmak anlamına geliyor.

Protestolara yenik düşecek olan liderler başkanlar denizde kazalar patlamalar ve de İsrail Filistin savaşının iyiden iyiye gayri ahlaki seviyelere ve tuzaklara çekilebileceğini ifade ediyor. Etkisi en az 15 gün ila 6 ay sürecektir. Radikal kararlar dönemindeyiz. Yine de makul olmaya gayret etmeliyiz.

Yeniay Haritası ZUBEN-EL SCHEMALI Sabit Yıldızının etkisinde tam da MC Noktasında. Bu bizim ülkemizin haritasında tüketimde krizlere işaret ediyor. Bu durumda bir tüketimde daralmaya gidileceğini ifade edebilir.

Yani Kasım 2023 Yeni Ayı'nın astrolojideki anlamı, ekonomide daralma ve strese işaret etmekte. Hiç hesapta olmayan ürün ve eşyaların fiyatlarının astronomik rakamlara işaret edeceğini düşündürüyor.

Gençler ve çocukların korunması şart. Ülkemizin arabuluculuk girişiminde bulunacağı konularda takdir görme ihtimali yüksek.



Kişisel olarak çatışmadan uzak durmamız gerekliliği, yenilikleri hayrımıza yorma ihtiyacı, liderlerin değişimini izleyeceğimizi, kimi liderlerin görev yerlerinde olmayabileceğini (CHPdeki Yönetimin değişimi gibi), askeri zayiatlarımızı, gıda alım satımında fiyatların dengesizliği ve de kısıtlılığına sebep olabileceğini ifade ediyor.


Bu ara hedeflerinize ulaşmak için sıkı çalışma yoluyla enerjinizi kullanmanız iyi olur. İzin kullanmadan çalışmak işinize dört elle sarılmak gibi. Disiplin şart.

Dürtüleri kontrol etmek şart. Sabır, öz disiplin ve esneklik, dikkatsiz davranışlardan, istikrarsızlıktan ve çatışmalardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.


Bu Yeni Ay, yeni bir başlangıç ​​yapmak, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir projeye başlamak için mükemmel. İlerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayabilirsiniz.

Bu Yeniayda 11-12-13-14 Kasımda trafik kazalarına, uçak ve gemi kazalarına işaret eden gökyüzüne dikkat çekebiliriz (ZUBEN EL-SCHEMALI Sabit Yıldızı) eyse ki Zubeneschamali baskın yıldız etkisidir. Yeni Ay Zubeneschamali'ye Unukalhai'den daha yakın. Ayrıca Güneş, Ay ve Mars Zuben El Schemali ile yakın derecelerde; üstün kavuşumlar bu yıldızın tüm potansiyelini açığa çıkarıyor.


Sabit Yıldız Zuben El Schemali; hırs, iyi şans, mutluluk, zenginlik ve onur getirir. Manevi ve zihinsel güçler ile üstün kişiye karşı denge değişimi ve galip gelme verir. Olumlu yönleri yok mu? güçlü bir psişik nitelik verir, ancak zorlayıcı yönler (Uranüs'ün karşıt tarafı) onu psikotik hale getirebilir.


Mars ile kavuşumdaki Unukalhai sonra Agena Sabit Yıldızından bahsetmeden geçmeyelim; özellikle Unukalhai sabit yıldızı; ateşli hastalıklar şiddet görme, terör saldırıları ve malesef ki ahlaksızlığı, kazaları, şiddeti ve zehiri işaret eder. Suç, cesaret, utanmazlık ve yükselişin ardından düşüş.

Ameliyat gerektiren olası kronik hastalıklara çözümler arayanlarımız olacaktır. Agena Sabit Yıldızından Güneş ile kavuşumundan iyi etkiler ve sulh beklemekteysek de Mars'la kavuşumu şiddete eğilik ve kavga, yalan ve suç, açık sözlü olmak, ısrarcı, utanmaz, iğrenç ve asla yüzeye çıkmayan veya patlamayan aile sorunları gibi sıra dışı konular patlak verebilir. Hatta Uranüs karşıtlığı bu teoriyi test edebilir.


Burçlara göre etkileri Yükseleninize göre hesapladım;


Aslan, Kova, Akrep, Boğa Burçlarının 17-24 dereceler arasında Yükseleni olanlar ile Güneş'iniz burada ise yine 17-24 dereceler arasında biraz sabırsız, atak sahibi, krizli hareketlerinize dikkat ediniz. Kalp krizlerine açık agresyon olmamalı.


Bu Yeniay Güneş ile Mars'ın 25 derece Akrep Burcunda kavuşumu gergin bir döngüde olacak ve bu 18 Kasımda pik noktada olacak (üstelik tekrarı da var) Sıkı çalışmanız ve profesyonel hedeflerinize ulaşmanız için enerjiniz, motivasyonunuz, psikolojinizdeki dayanıklılığınız ölçülecektir, motivasyon ve inisiyatif verir. Size sıkı oynamanız ve ayakta kalmanız için gereken cesareti, atılganlığı ve tutkuyu verir.


♈️Yükseleni Koç olanlar borç alacak dengesini artık iyileştirmek isteyecek ki fırsatlar var, aile ve eş size destek olacak. Unutmayınız para evinizde Jupiter bulunmakta. Bol kepçe harcamayı bırakmalısınız, sizden gelirinizi paylaşmanızı isteyenlerin zaten durumları iyi gibi görünmekte. Birikiminiz hakkında gergingibisiniz hatta riske girerek artırmak istemiyorsunuz gibi.. Hediyeler almak gerekli mi? Belki de abartmamalısınız.


♉️Boğa Burcu'nda huzur var, huzuru kaçırmamak için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekecektir. Eşiniz ya da sevdiğiniz kişinin fikirleri tavır ve davranışları değişebilir, ortak paydada buluşmanız zor olabilir. Diğer yandan cesaretinizi toplamanızı sağlayan da (buna sebep olan da) karşınızdaki kişi, bakarsınız size ilham bile verebilir ki artık aksiyon alın. Jupiter'in yukseleninizde bulunması mücadelenizi gerektirecek konularda bile korundugunuza işaret. Sözünüzü tutamama ihtimali sizi geriyor olabilir, sorun olmayacak gibi. Problem çıkaracak olan kimse yok. Desteğiniz çok.


♊️Yükseleni İkizler olanlar halen iş ve kariyere odaklı; artık ön plana çıkma vaktiniz geldi, kendiniz bile gücünüze inanamayacaksınız. Donanımınıza ve de bunun takdir edilmesine siz bile şaşıracaksınız.

Abartılı merhametten, abartılı fedakarlıklardan kaçının riski paylaşmaya gayret edin; imaj ve tabelanız neredeyse hazır. Gökyüzündeki bir Yod açı kalıbı ile biraz depresif bitkin olabilirsiniz bu geçici hatta gölge gibi. Basit düşünün, sabır gösterin, birilerinin planlarına uymak belki de çok kötü değildir. Bunların haricinde değmeyecek kişilere itibar etmekten vazgeçin.


♋️Yükseleni Yengeç olanlar için çocuklar ve sevgili alanı dediğimiz alanda bir Yeniay deneyimleyeceksiniz; bu sevgilinin tarz değiştirmesi hatta sizi yormaktan vazgeçecek bir aşamaya geçeceğini gösteriyor. Geleceğinizi planlamak istierken aileden de kopmak istemiyor gibisiniz. Onları üzmemek adına kendinizi ketlemeyiniz. Ufak çaplı bir isyan ve dik duruş gerekecek. Bu haftalarda çocuklarınızın bir anda büyümüş olduğunu olgunlaştığını fark edebilirsiniz. İsteyenler için gündem bir bebek!


♌️Aslan Burcu son anda değişecek planlara yenik düşebilir. 4. evinizde bir Yeniay var ailenizle ilgilenmek, aile isteklerine yenik düşmek plan değişiklikleri sizi yormuş ise artık ailenizin gündemi değişiyor hatta size bu konuda bir merhamet de gösterecek olabilir. İş konusunu abartacak ya da farklı şeyler yapmak isteyecek belki de yeni bir iş kuracak olabilirsiniz. Artık bu konuda önünüz açık. Maddi anlamda girişimlere dikkat yüklü borçlanacak gibisiniz ki gökyüzü sizi destekleyecek! Hayranlık toplamak gibi bir rutininiz var yine işte öyle günler geliyor. Ertelemeyi bırakın.


♍️Başak Burcu Yükselenler; 3. ev alanında bir Yeniay yeni planlara işaret ediyor. Bu planlarınızla eğer evliyseniz eşi desteklemek isteyeceğiniz, onun planlarına uyum sağlamak isteyeceğiniz, umut ve ilham vermek isteyeceğiniz anlamına geliyor ki bu fedakarlıklar çok fayda verecek.

Senkron davranmaya gayret ediniz, siz onu değil o sizi ikna edecek gibi.. (eş haricinde partner için de geçerli)

Yurt dışına gitmek istiyor bir de kaygılarınızla hareket ediyor gibisiniz. Hayatınızdaki kişilerin planlarını bozmamaya gayret ediniz.


♎️Yükseleni Terazi olanlar için para konusu şu ara önemli, bir adanmışlık gösterdiğiniz sürece çok iyi paralara işaret eden bir Yeniay dönemindeyiz.. Çok ve değişik alanlardan para geliyor, gelecek fakat konsantrasyon tam olmalı zira Güney Ay Düğümü halen sizin burcunuzda.. Beklediğiniz bir para geç gelecek gibi görünüyor, siz pazarlık yapmayın ve beklentiden vazgeçin. Sonu olumlu olacak!

Büyük hırslar edinmeden adım adım ilerlemeye gayret ediniz. Biraz beklentiyi bırakın, tükenmişlik ve değersizlik hissinde olanlar için, psikoterapi ya da astroloji danışmanlığı öneririm. Özellikle Terazinin ilk derecelerinde (I. dekanında) yükseleniniz varsa sağlığa tam 1 yıl çok dikkat etmeniz gerekecek. Kilolar almayınız.


♏️Sevgili Akrep Burcunun tam da yükseleninizde bir Yeniay; Öncelikle; Akrep Burcunun iyiden iyiye planlarını hayata geçirme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Merhametli, sabırlı olmanız gerekli. Artık bütün planlamalarınız karşılığını bulabilecek, yöntemlerinizi belirleyeceksiniz ve de tevazuyu bırakmamanız gerekiyor. Bütün adımlarınız saygı uyandıracak. Merhametli, saygın, mütevazi durmanızda fayda var en az 25 gün... Sevgili ile ilişkinizde tevazu gösterin, tutum davranış değişikliği gösterin belki de özür bile dilemek isteyebilirsiniz; emin olun zor değil, zamanla inanancak ve güvenecek. Siz de aranızdaki sevgiye güvenin.


♐️Yükseleniniz Yay ise; ruhsal alan ve de psikolojinizi etkileyecek bir alanda Yeniay var; keyfiniz yerinde olabilir. Ekip olmak isteyen, iş kurmak isteyen, size hoş görünmek isteyecekler var. Tersini de düşündürelim; kullanılmayınız hata şöyle ki yüzünüze gülen tam da 12 gün dedikodunuz dönecek olabilir. Çok şeyi göze alarak manevra kabiliyetinizin arttığını göreceksiniz. Harekete geçmeniz hayrınıza olacak. Bir Yay olarak sevdiginiz sevdikleriniz geri adım atıp sizi özgürleştirmek isteyecek. Pek kaybınızı göze alamıyorlar gibi.


♑️Yükseleni Oğlak olanlar için plan yapma aşama kaydetme, yükselme, mevcutu korurken üzerine koymaya niyet ettiğinizi gösteren bir Yeniay var. Rehberiniz çok sağlam. Yol göstericinize güvenin. Bazı dostlar arkadaşlar belki de eş sizinle birlikte bir iş yapmak isteyebilir; biraz uyum göstereceksiniz ki bu doğru. Bu dönem ev almak konusunda da (ev, mülk, araç) istekli iseniz 25 Kasım öncesinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Satürn şimdilerde zor bir alanda 3üncü evinizde belirli bir tek konuya odaklanmanız hızlıca odaklanmanız hatta belirli bir işe baş koymak adanmışlık cok işe yarayacaktır. Dağılmayınız.


♒️Yükseleni Kova olanlar için kariyer ve statü alanınızda bir yeniay varken bütüüün hedeflerinize sahip çıkın! Siz bu ara iddialı olabilirsiniz, olacaksınız, belki de maddi manevi destekleriniz var fakat emin olun bu desteklere hem ihtiyacınız var hem de kesin yükseliş eşiğindesiniz.

Jupiter 4. evinizde yani ev, hane yuva alanınızda taşınmak da isteyebilirisniz birine sonsuz güvenmek de.. Yatırım ve ilerleme vakti.


♓️Yükseleni Balık olanlar terfi ve yükselme için biraz konsantrasyon ve adanmışlık bekliyoruz. Fedakarlıklarınıza, az uyumanıza, çalışmanıza ve hedefleriniz konusunda sizinle hemfikir olanlara ulaşamayabileceğinize işaret eden bir Yeniay deneyimleyeceğiz. En az 2 ay bunun etkisinde olacaksınız. İstekleriniz ve hırslarınızdan bir tık geri adım da atarak bunları sıralı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Jupiterin 3. evinizde oldugunu dikkate alırsak çok parçaya bölünecek olabilirsiniz. Hedef küçültün ve de odaklanın. Şu ara beklemediğiniz hatta umudu kestiğiniz konularda aniden gelecek fırsatlara birer birer sevinecek gibisiniz.


110 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page